Begär en offert

En kostnadsfri offert för att du ska få mer koll på jobbet som du vill ha gjort.

Värmepump Stockholm

 

Vi erbjuder dig i villa och fastighet allt inom värme och VVS till rätt pris. Idag är vi främst inriktade på energieffektivisering genom installation av värmepumpsanläggningar i allt från små villor till stora fastigheter och även bostadshus, skolor, industrier, butikslokaler, kyrkor; våra lösningar kan anpassas för alla typer av fastigheter.

Bergvärmepumpar

Solens värme lagras i berg och mark. Med en bergvärmepump eller
jordvärmepump från Thermia kan du ta vara på värmen, sänka din
uppvärmningskostnad och göra miljön en tjänst.

Luft/vatten-värmepumpar

En luft/vatten-värmepump utvinner energi ur uteluften och överför den till din golvvärme eller dina element. Även när det är kallt, hela vägen ner till 25 minusgrader.

Fastighetsvärmepumpar

Fler och fler fastighetsägare väljer en fastighetsvärmepump som
uppvärmningsmetod. Thermia kan erbjuda ett komplett sortiment, och en dedikerad avdelning som enbart jobbar med fastighetssektorn.

Komfortkyla med värmepump

På sommaren, när din värmepump inte behöver jobba för att värma huset, kan
du istället låta den generera kyla.

Poolvärme med värmepump

Komplettera din värmepump med en tillsats för poolvärme. Det kan sänka kostnaden för poolvärmen rejält.

Luft/luft-värmepumpar

En luft/luft-värmepump tar vara på energin i luften utomhus för att värma upp luften inomhus. Dessutom renar den luften, och kan ge dig kyla under sommaren.

Frånluftsvärmepumpar

En frånluftsvärmepump återvinner värme från husets ventilationssystem. Den ger dig trygg och säker uppvärmning, gott om varmvatten och låg driftkostnad.

ÖVRIG VVS
Vi hjälper Dig med övrigt VVS-arbete såsom: Badrum, kök, avlopp, radiatorer, luftkonvektorer och styr & regler

GAS
Vi hjälper Dig även att flytta, installera eller ta bort Din gasspis. Vi är auktoriserade gasinstallatörer genom Svenska Gasföreningen.

OLJA
Med många års erfarenhet och en bakgrund som drifttekniker på värmeverk finns stor kunskap inom eldning med olja och gas. Vi säljer, installerar samt utför service på olje- och gaspannor.

GOLVVÄRME
Om värmen kommer från rätt håll – och det är nerifrån – fördelas den jämt och fyller hela rummet. Med värmegolv kan Du faktiskt sänka rumstemperaturen med ett par grader och ändå må lika bra och känna samma behag. Den sköna känslan förstärks ytterligare genom att golvvärme ger Dig möjlighet att sänka din energiförbrukning. Vi installerar, injusterar och driftsätter Ert golvvärmesystem.

Hur fungerar en värmepump?

En värmepump utvinner energi från utomhusluft, ventilationsluft, mark, berggrund eller vatten - alla förnyelsebara energikällor. De använder lite elektricitet för att utvinna denna energi och överföra den till husets värmesystem. En värmepump är bra för både miljö och plånbok.

 

 

Varför värmepump?

Ett miljövänligt alternativ där du sparar pengar! Låter bra va?

På sikt kommer den lägre energiåtgången leda till att din investering som du gjort kommer att återbetalas samt att du kommer fortsätta att spara pengar.  

 

 

Hur väljer jag rätt värmepump?

De kan vara svårt att veta vilken värmepump man ska välja. Vi hjälper dig gärna och guidar dig vad som passar dig eller er bäst.

En värmepump tar värme från berg, jord, sjö eller luft, och överför den till fastighetens värmesystem. Vilken typ av värmepump som är lämplig beror främst på hur stor del av värme- och varmvattenbehovet man vill ska täckas och på naturförutsättningarna i fastighetens närhet.
 

Ring till oss idag! 

Ring till oss så hjälper vi dig på bästa sätt : 08 - 735 22 55